Arhive

In data de 26.10.2012 a avut loc o conferinta de presa organizata de catre Asociatia „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului”  la care au fost invitati reprezentantii Scolii de Arte (dl director Mircea Deac) si ai presei si audio-vizualului din municipiul Satu Mare: TV1, Nord Vest TV, Gazeta de Nord Vest, Informatia Zilei, Friss Ujsag, Portal SM, Satmareanul.com, Olimpia on-line si PRO FM Satu Mare.

Din partea AMD au participat: pr. Tiberiu Valean – presedinte, ing. Marinela Gliga – vicepresedinte, pr. Lucian Tompos, prof. Soriana Calborean, Edita Ghilea, dr. Olimpia Silaghi, asist. Irina Rus, ing. Corina Stanciu, ec. Nicolae Filimon.

Scopul conferintei de presa a fost informarea cu privire la activitatile desfasurate in cadrul asociatiei precum si cele viitoare.

 Printre acestea este organizarea in data de 18.11.2012 a seratei de caritate in scopul acumularii  fondurilor necesare infiintarii Centrului de zi pentru copii „Sfanta Tatiana”. Serata va avea loc la Restaurantul Romantic cu incepere de la orele 16.00. Vom reveni cu detalii.

Multumim din suflet tuturor sponsorilor si partenerilor.

Toti cei care doresc sa participe la actiunea de strangere de fonduri pentru infiintarea Centrului de zi pentru copii „Sfanta Tatiana” sunt asteptati sa ni se alature.

 Link-uri catre articolele dedicate acestui eveniment:

http://www.tv1samtel.ro/articol/14/15305/Alaturati-va-voluntarilor-AMD

http://www.tv1samtel.ro/articol/218/15308/Asociatia-Sfantul-Acoperamant-al-Maicii-Domnului

http://www.tv1samtel.ro/articol/218/15307/Asociatia-Sfantul-Acoperamant-al-Maicii-Domnului

http://www.gazetanord-vest.ro/2012/10/26/bal-de-caritate-pentru-sprijinirea-construirii-centrului-de-zi-sf-tatiana/

http://www.portalsm.ro/Satu-Mare/Social/Centru-de-zi-pentru-copii-in-locul-centralei-dezafectate-din-Micro-15_10327.aspx

http://feedproxy.google.com/~r/Satmareanu/~3/ZAVye0_L6Jo/

http://www.olimpiaonline.ro/stiri-satu-mare/97-diverse/4354-o-asociaie-cretin-de-caritate-pentru-copiii-sraci.html

http://www.informatia-zilei.ro/sm/social/satu-mare-asociatia-sfantul-acoperamant-al-maicii-domnuluiajuta-peste-100-de-persoane-nevoiase/

 

 

 

Comments are closed.