Arhive

Venirea iernii si a zilelor friguroase, ne sunt incalzite de gândul la bucuria Sarbatorilor de iarna, între care, cea mai iubita,  mai ales  de copii, este  Sarbatoarea Sfântului Nicolae.

În aceasta perioada cei mai multi copii, scriu scrisori Mosului, asteptându-l apoi cu nerabdare pentru a-si vedea dorintele împlinite. Daca fiecare dintre noi am îmbraca, doar pentru câteva minute haina Mosului si am deschide o scrisoare de la un copil, din cei 115 copii proveniti din medii defavorizate, aflati sub ocrotirea Asociatiei “Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului  Satu Mare“, am observa  ca cei mai multi dintre acestia, nu îsi doresc dulciuri sau jucarii, ci îsi doresc ghete noi, fulare, caciulite si manusi!

Pentru a veni în întâmpinarea acestor dorinte, lansam  campania “GHETUTELE LUI MOS NICOLAE, prin care, cei care doriti sa aduceti un strop de bucurie în sufletele acestor copii, daruindu-le ghete noi, fulare caciulite si manusi, va invitam sa ne contactati pentru a va furniza detaliile referitoare la marimile ghetutelor si vârsta copiilor, la telefon :0740799622 Marinela Gliga, vicepresedinte Asociatia Sfântul Acoperamânt al Maicii Domnului, Satu Mare

Programul de desfasurare al campaniei este urmatorul:

-pana la sfârsitul lunii noiembrie se aduc, de catre donatori, pungile cadou cu ghetute, caciuli, manusi, fulare, la sediul AMD: Centrul Sfânta Tatiana, aleea Trotus, nr.2, Micro 15. VA RUGAM ca pe fiecare pachet sa fie atasata o eticheta cu numele copilului caruia îi este destinat.

– luni 3 decembrie vom verifica daca pentru toti copiii înscrisi pe lista noastra au sosit pachetele cu daruri. 
-marti 4 decembrie voluntarii AMD vor face completarile la pachete, daca va fi cazul, pentru ca nici un copil sa nu fie „uitat” de Mos Nicolae.

– joi 6 decembrie, ora 16, la Centrul Sfânta Tatiana se vor darui copiilor pachetele.

INVITAM TOTI DONATORII, care pot si doresc, sa participe la acest eveniment. Se vor face fotografii care vor fi postate pe pagina de facebook a Asociatiei.

Va multumim.

Comments are closed.