Arhive

Joi 24 septembrie 2015 in cadrul proiectului intitulat ,,Mai aproape de carte, mai aproape de noi ”pe care Scoala Gimnaziala  ”Constantin Brancoveanu” isi propune sa-l deruleze pe parcursul anului scolar in curs si care are drept scop cresterea interesului elevilor si a comunitatii pentru educatie, cultura si arta, o  prima activitate a constat intr-o  actiune de voluntariat. Astfel, inimosii elevi, la indemnul cadrelor didactice au colectat si au donat  rechizite scolare copiilor asistati de Asociatia ”Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului” proveniti din familii defavorizate, pentru a le oferi si acestor copii o sansa la educatie.

Mai mult, avand in vedere specificul proiectului, se va constitui un grup de elevi voluntari ai Scolii Brancoveanu, care se ofera sa ajute copiii de la Asociatie, pentru orele de meditatie.

Parteneriatul dintre Scoala Gimnaziala  ”Constantin Brancoveanu” si Asociatia ”Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului” se deruleaza deja de 4 ani, timp in care elevii plini de generozitate ai acestei scoli au initiat mai multe colecte pentru copiii asistati de asociatie.

20150924_115248

20150924_120858

DSC01526

 

 

 

Comments are closed.