Arhive

Sambata 23 martie cu incepere de la ora 12.00 a avut loc a treia editie nationala a Marsului pentru Viata, organizat la Satu Mare de care Asociatia ProVita in colaborare  cu Asociatia „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului”.

Atat grupul de copii, cat si cel de adolescenti AMD s-au implicat intens in pregatirea materialelor necesare desfasurarii in bune conditii a marsului, confectionand steguletele si bannerele  si lipind afisele promotionale ale evenimentului.

   „Marsul pentru Viata” are loc anual cu scopul afirmarii dreptului la viata al tuturor persoanelor incepand de la momentul conceptiei, în contextul importantei sarbatori crestine “Buna Vestire” (25 martie, Sarbatoarea femeii si mamei crestine), cerandu-se stoparea genocidului avortului, care dureaza de 55 de ani si a înregistrat OFICIAL mai mult de 22.000.000 de victime.

Pentru mai multe fotografii, accesati link-ul:

http://www.flickr.com/photos/amdsm/sets/72157633090095128/

La actiune a participat si un grup format din 26 copii asistati insotiti de prietenii lor de la „Casa Diana” , care au purtat pancarte si stegulete cu mesaje de incurajare a nasterii de prunci.

Detalii gasiti pe blog-ul: http://sufleteimaculate.blogspot.ro

Comments are closed.