Arhive

In perioada 16-17 septembrie grupul de tineret al asociatiei, cunoscut sub numele de ”Adolescentii AMD” au facut un pelerinaj in judetele Cluj si Bistrita-Nasaud.

Primul popas a fost la Manastirea Casiel, jud. Cluj, unde parintele Serafim ne-a adresat un minunat cuvant de invatatura.

 

Urmatorul popas a fost la Manastirea Salva, jud. Bistrita Nasaud, o manastire noua si foarte frumoasa unde am patruns in istoria locului, afland despre jertfa pentru credinta ortodoxa a martirilor nasaudeni dar si istoria icoanei Maicii Domnului cu 3 maini:


 

Am vizitat cu mult interes Casele Memoriale George Cosbuc si Liviu Rebreanu, afland povestile de viata ale acestor mari scriitori ardeleni,

Sambata seara ne-am cazat la Manastirea Rebra-Parva, situata intr-o zona superba, unde duminica am participat la Sf. Liturghie, iar parintele Tiberiu Valean a fost invitat sa rosteasca un cuvant de invatatura.


Apoi am pornit la drum spre lacul Colibita, unde am petrecut cateva ore intr-un decor feeric, acompaniati de sunetul chitarei si de vocile cristaline ale tinerilor nostri minunati.

 

Comments are closed.