Arhive

In perioada 2 – 8 iulie 2012 Asociatia „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului” a organizat prima tabara ortodoxa pentru copii. In decorul mirific oferit de Valea Draganului un grup de 22 de copii  au petrecut o saptamana de vis. Grupul a fost condus de parintele Lucian Tompos si prof. Sorina Calborean – coordonatorii Programului educativ si de catehizare a copiilor din cadrul asociatiei, ajutati de voluntarii AMD: Marinela Gliga, prof. Monica Tompos si Diana Stanciu.

Activitatile desfasurate au fost foarte variate: catehizare, ateliere de creatie, pictura, lectura, muzica, jocuri si activitati sportive, activitati gospodaresti – toate fiind  minunat combinate cu rugaciunea – drumetie la Barajul Draganului, excursie la Ciucea unde s-a vizitat Casa Memoriala „Octavian Goga” si s-a participat la Sfanta Liturghie la biserica din sat .

Copiii au fost foarte harnici si au participat cu entuziasm la toate activitatile,  au gatit si au facut curatenie. Au fost pasionati si de aspectele specifice vietii la tara, unii dintre ei intrand pentru prima data intr-un grajd .  

Conform spuselor copiilor, coordonatorilor si voluntarilor, saptamana petrecuta pe Valea Draganului a lasat tuturor impresii de neuitat!

 Puteti sa va delectati vizionand fotografii din tabara, prin accesarea urmatorului link:

http://www.flickr.com/photos/amd_satumare/sets/72157631730334905/

 

 

 

Comments are closed.