Arhive

Sambata 9 februarie a avut loc a noua intalnire a grupului de adolescenti AMD care este intr-o continua extindere.

Invitati au fost Adriana si Florin Hagau, reprezentantii Asociatiei PRO VITA, filiala Satu Mare, care in cadrul parteneriatului cu Asociatia „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului” au prezentat mai multe materiale informative referitor la vaccinuri si efectele lor secundare si adverse.

Tinerii au aflat astfel ca „bombardarea” cu vaccinuri ( multe dintre ele continand compusi pe baza de mercur) a fiecarui copil inca de la nastere nu face decat sa-i influenteze negativ sistemul imunitar, astfel incat rezistenta naturala a fiecarui nou-nascut  fata de boli scade vertiginos. Inca se mai practica vaccinarea copiilor contra unor boli care nu s-au inregistrat deja de foarte multi ani. Un exemplu este cel al difteriei, boala din care nu s-a mai inregistrat nici macar un caz in ultimii 22 de ani, totusi copiii sunt vaccinati de 6 ori cu acest vaccin intre varstele de 2 luni si 7 ani. „Imunizarea” contra difteriei sa face prin vaccinul DTP (difterie, tetanos, pertusis) care a fost incriminat in mai multe cazuri ca fiind factorul cauzal al sindromului mortii acute la sugari.

Un alt vaccin foarte periculos este ROR ( Rujeola-Oreion-Rubeola) referitor la care sunt studii care arata ca poate cauza autism, diabet si alte boli autoimune si neurologice, cele mai multe dintre ele incurabile. Riscul acestor boli este pretul care trebuie platit pentru a feri un copil de cateva boli de altfel inofensive ale copilariei: rubeola, oreionul si rujeola. Daca un copil face aceste boli in copilarie, va face imunitate naturala pe viata, daca se vaccineaza, imunitatea conferita este una limitata, maxim 9 ani, conform prospectului.

Tinerii au mai fost informati ca nu pot fi obligati sa se vaccineze, deoarece exista temeiul legal prin care se poate refuza vaccinarea, conf. Legii nr.46/2003, privind drepturile pacientului.

Mai multe informatii despre vaccinuri, puteti gasi accesand urmatoarele link-uri:

Intalnirea s-a incheiat ca de fiecare data cu o rugaciune adresata Maicii Domnului, ocrotitoarea noastra. Urmatoarea activitate va avea loc sambata 16.02.13, cu incepere de la ora 10.30, la aceeasi locatie: str. Milcov, nr.1, bl.T2,ap.4.

Comments are closed.