Arhive

   Conferinta sustinuta de prof. univ. dr. Alexandru Tasnadi a fost intr-adevar una speciala. Titlul acesteia, care este si titlul ultimei carti de eseuri scrisa de dl. Tasnadi a fost inspirat dintr-un cantecel pe care copiii asistati l-au interpretat cu ocazia diverselor activitati organizate in cadrul asociatiei.

DSC03678

 

 

 

” Inspiratia pentru aceste eseuri o datorez Asociatiei „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului” Satu Mare. Frumoasa initiativa a acesteia de a da viata Centrului de zi „Sfanta Tatiana”, a fost scanteia ce mi-a luminat mintea, inima si sufletul, precum si dorinta de a le scrie” (prof. univ. dr. Alexandru Tasnadi).

   Atmosfera conferintei a fost intretinuta minunat de catre interpretii Sorin Balaj, Ionel Bledea si adolescenta Iulia Iepure.

Fotografii: http://www.flickr.com/photos/amdsm/sets/72157632387641550/

*********************************************************************

  Avem deosebita placere de a va invita la conferinta – colind intitulata „Viata e ca o floare”, care va fi sustinuta de catre prof. univ. dr. Alexandru Tasnadi de la A.S.E. Bucuresti, care ne va descoperi prin cuvinte limbajul muzicii, acompaniat de catre Octavian Bud, Sorin Balaj si Ionel Bledea.

Este o conferinta speciala, in acorduri muzicale, care va avea loc sambata 22 decembrie, cu incepere de la orele 18, la Restaurantul Andandino situat pe str. Liviu Rebreanu, din Municipiul Satu Mare si este adresata in principal adolescentilor, dar nu numai, ci si tuturor celor cu sufletul tanar. Invitatii nostri vor sustine un concert de colinde.

Deoarece ne aflam in prag de sarbatori, s-au pregatit mici surprize pentru toti participantii. Intrarea este libera. Va asteptam!

 Afisul conferintei:

 http://www.flickr.com/photos/amdsm/sets/72157632295279115/

 

Comments are closed.