Arhive


In aceste ultime zile ale anului, ne amintim cu drag ce a insemnat acest an pentru noi toti .
Pentru a veni în sprijinul copiilor din familiile nevoiase, s-a continuat si în anul 2013 servirea unei mese calde, de trei ori pe saptamâna, pentru aproximativ 100 de persoane, din care 80 sunt copii, apartinând diverselor confesiuni religioase. Fondurile necesare acestor activitati sunt obtinute din donatii si sponsorizari . S-au oferit si alte forme de ajutor constând în mobilier, îmbracaminte si încaltaminte, pachete cu alimente cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului si ale Sfintelor Pasti, sprijin banesc pentru diferite necesitati: cumpararea de medicamente, plata facturilor de utilitati,etc.
Cea mai multa atentie o acordam copiilor asistati al caror numar este în continua crestere. Deoarece nu avem la ora actuala un spatiu adecvat desfasurarii activitatilor cu copiii, dorim infiintarea Centrului de zi Sfânta Tatiana, care speram sa prinda contur in anul ce vine!
Pâna atunci multe dintre activitati le desfasuram in parteneriat cu scolile din municipiu, carora le multumim.
Copiii asistati au avut parte de un an foarte bogat in activitati, din care amintim doar câteva: participarea la un spectacol de circ, Marsul pentru Viata, excursie la Manastirea Marius, participarea la ziua de curatenie nationala“Let’s do it Romania”, spectacolul caritabil „Larg deschideti poarta sufletelor voastre”.
Cu ocazia sarbatorilor au fost la colindat la diverse intreprinderi si institutii si s-au intalnit cu Mosul, primind multe cadouri.
Multumim si pe aceasta cale tututor sponsorilor si donatorilor nostri, persoane fizice si juridice, fara ajutorul carora nici una din activitatile noastre nu ar fi fost posibila.
In numele membrilor AMD, voluntarilor si copiilor, viitorii beneficiari ai centrului Sfânta Tatiana, va dorim un An Nou Fericit, de cel putin 2014 ori mai bun decât cel care se incheie.

LA MULTI ANI!

 

1509810_244754279017517_361070645_nMai multe fotografii, accesand link-ul (selectati, apoi click dreapta Open link):

 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.244754172350861.1073741831.115169855309294&type=1

Comments are closed.