Arhive

La initiativa Asociatiei Civice TEMPORA, in data de 22 iunie 2019, copiii beneficiari ai Centrului de zi „Sfânta Tatiana” s-au bucurat de o excursie minunata în zona Luna Ses. În cadrul excursiei s-au desfasurat urmatoarele activitati:
– vizita la Muzeul satului osenesc din Negresti-Oas
– picnic în natura
– drumetie în zona Luna Ses
– vizita la Schitul Luna Ses
– coborâre cu tiroliana
– jocuri în aer liber
Copiii au fost primiti cu multa caldura de catre voluntarii Asociatiei TEMPORA, care le-au pregatit atât surprize culinare, cât si alte activitati antrenante, educative si distractive. Pentru ei a fost o experienta deosebita si le multumim, pe aceasta cale, voluntarilor Asociatiei Civice TEMPORA.

În mod deosebit dorim sa multumim Serviciului Public Judetean de Salvamont Satu Mare, care prin daruirea, rabdarea si profesionalismul lor au oferit copiilor o zi de o calitate exceptionala cu activitati pe cât de distractive atât de utile.

Dragostea fata de obiceiurile si traditiile romanesti se cultiva înca de la o vârsta frageda, astfel încât copiii sa creasca având constiinta valorilor nationale si locale. În virtutea acestui fapt, Asociatia Civica TEMPORA a inclus în itinerariul excursiei organizate pentru copiii beneficiari ai Centrului de zi „Sfânta Tatiana” si o vizita la Muzeul satului osenesc din Negresti-Oas. Aici copiii au putut descoperi modul de trai al localnicilor din vechime, dar si alte informatii interesante despre traditiile si obiceiurile locului.
Multumim angajatilor Muzeului satului osenesc pentru amabilitate si deschidere.

Comments are closed.