Arhive

Va invitam sa sustineti proiectul Asociatiei Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului Satu Mare inscris pe BCR Bursa Binelui – Campionatul de Bine .
Aceasta este singura platforma securizata de plata on-line, fara comision. Donatiile, in valoare cuprinsa intre 5 si 500 de lei, se pot face de catre utilizatorii de carduri VISA si MASTERCARD.
Asociatia Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului face in mod constant colecte pentru ajutorarea copiilor asistati prin care se poate asigura in mare parte imbracamintea necesara acestora, dar o problema cu care ne confruntam este lipsa incaltamintei adecvate, atat pe perioada de iarna cat si in anotimpurile ploioase. Din aceste motive am dori sa oferim, cu ajutorul dumneavoastra, fiecaruia din cei 158 de copii aflati in evidentele noastre, cate o pereche de ghetute si una de pantofi sport.
CATEVA INDICATII PENTRU VIITORII DONATORI:
Dati click pe link-ul:

https://www.bursabinelui.ro/…/Fetita-cu-chibrituri-nu-e-doa….


Apoi click pe ”Doneaza” – se introduce numele, prenumele, adresa de e-mail si se selecteaza suma cuprinsa intre 5 si 500 lei, apoi se bifeaza ”Sunt de acord cu termenii si conditiile”, iar apoi ”Doneaza”, moment in care se deschide platforma EuPlatesc.ro. Aici se va introduce numarul cardului, data expirarii, codul CVV2/CVC2 ( ultimele 3 cifre tiparite pe spatele cardului, sub banda magnetica. Daca nu exista, lasati necompletat) si numele de pe card. In cele din urma, dati click pe ”Plateste online”, veti primi prin SMS de la banca emitenta un cod care se va introduce in formular si cu un click pe ”Confirma” se va finaliza donatia. Imediat veti primi un mesaj pe adresa de e-mail mentionata, in care vi se confirma plata.
VA MULTUMIM IN NUMELE COPIILOR PE CARE-I VOM INCALTA CU AJUTORUL VOSTRU!

12279657_492761314218769_592694351_o

Comments are closed.