Arhive

Sambata 02.02.2013 cu incepere de la ora 18.00, a avut loc prima intalnire a grupului de adolescenti AMD la noua locatie, pe str. Milcov nr.1, ap.4, sub coordonarea pr. Tiberiu Valean, a Corinei Stanciu si cu participarea Marinelei Gliga.

Deoarece grupul are mai multi membri noi, intalnirea a inceput cu o scurta prezentare a activitatilor Asociatiei „Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului”, pe fiecare departament in parte.

Noii veniti au avut astfel posibilitatea  sa afle detalii despre activitatile din anii trecuti si sa propuna, atat ei, cat si „veteranii” grupului, activitatile pe care doresc sa le desfasoare anul acesta.

Se doresc multe activitati de voluntariat, atat la casele de copii, cat si la familiile asistate ale asociatiei, la batranii si copiii bolnavi aflati in evidenta. Parintele Tiberiu a precizat ca toate activitatile care se vor desfasura vor fi certificate printr-o diploma de voluntar, pe care asociatia o va inmana participantilor, deoarece atat in tara cat si in stainatate atasarea unui certificat de voluntar la CV-ul personal, constituie un avantaj.

In continuare, pr. Valean a raspuns la intrebarile tinerilor legate de aspecte  foarte importante ale vietii duhovnicesti. Datorita faptului ca temele abordate necesita dezbateri mai largi, acestea vor fi reluate in intalnirile urmatoare.

S-a propus deasemenea reluarea colaborarii cu Asociatia PROVITA, prima tema ce se doreste a fi dezbatuta fiind cea a vaccinurilor.

S-a stabilit ca urmatoarea intalnire sa aiba loc sambata 09.02.2013, cu incepere de la ora 10.30, la aceeasi locatie.

 

Comments are closed.