Arhive

COMUNICAT – MANIFEST

 MARSUL PENTRU VIATA – ROMANIA

  Sustinatoarele Miscarii Pro-Vita din România cheama la Adunare Publica:

MARSUL PENTRU VIATA

Sambata 23 Martie 2013 de la ora 12 , pe platforma Muzeului de istorie pentru a  manifesta impreuna. Efectul pe care il urmarim, este cel de sensibilizare a cetatenilor din Satu Mare, a societatii si a reprezentantilor ei din orice sector, asupra acestui flagel al vremurilor noastre, avortul, ne-nasterea de prunci, imbatrânirea si îmbolnavirea fizica, psihica si duhovniceasca a tuturor membrilor societatii si familiilor noastre.

    Marsul Pentru Viata – România, este organizat la nivel national si evenimentul are loc simultan în 22 orase românesti (Bucuresti, Constanta, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Pitesti, Oradea, Tg. Mures, Satu Mare, Falticeni, Deva, Resita, Suceava, Alba Iulia, Craiova, Arad, Sfântu Gheorghe, Targoviste)

    Scopul Adunarii Publice îl constituie promovarea dreptului la viata pentru copilul nascut si ne-nascut, afirmarea valorilor vietii umane, în contextul importantei sarbatori crestine “Buna Vestire” (25 martie, Sarbatoarea femeii si mamei crestine).

Prin acest Comunicat – Manifest si prin  Marsul Pentru Viata, cerem tuturor factorilor de decizie care reprezinta societatea:

  • Oferirea de alternative la avort prin sustinerea femeilor în dificultate, prin încurajarea economica a natalitatii si prin încurajarea adoptiei.
  • Informarea, prin campanii publice, asupra consecintelor nefaste si dramatice ale avortului si utilizarii contraceptivelor.
  • Stavilirea falsei „educatii sexuale”  din scolile copiilor nostri, care instiga la promiscuitate si conduce la cresterea avorturilor si sarcinilor la adolescente.
  • Promovarea unei educatii bazate pe formarea caracterului în spiritul familiei si încurajarea castitatii, în detrimentul adulterului.
  • Recunoasterea reala a rolului primordial al parintilor în educatia copiilor lor.
  • Interzicerea promovarii culturii pornografice si a reclamelor publice cu mesaj sexual.

Scopul fiind unul profund moral, crestin, social-familial si demografic, invitam pe oricine simte, crede si are întrebari de constiinta, sa vina alaturi – pentru viata.

Programul Manifestatiei :

orele  12:00               Adunarea în fata Muzeului de Istorie Satu Mare  

orele  12:00—12:30  Citirea Manifestului si cuvânt de prezentare (scop, obiectiv) 

orele  12:30—13:30  Mars din fata Muzeului, I.C.Bratianu, P-ta Libertatii, Intrare Corneliu Coposu, Centrul Nou, Palatul Administrativ                           

orele  13:30 – 14.00    Centru – baloane, lumânari, cuvânt de închidere

http://www.provitabucuresti.ro

http://www.provitatv.ro

http://www.culturavietii.ro

http://www.strigatulmut.ro

http://www.rupetacerea.ro

 

 

Comments are closed.