Arhive

Vino, alaturi de noi in apararea vietii pruncului nenascut,in apararea vietii de familie,a demnitatii si a vietii de la conceptie pana la moartea naturala.Hai sa invingem oboseala si „rusinea”de a afirma public ca suntem crestini si suntem responsabili pentru noi si cei d…in jurul nostru. 24 martie 2012, 12:00 pâna la 15:00. In Satu Mare ne adunam in fata Muzeului Judetean

MANIFEST PENTRU VIATA „Marsul pentru Viata” are loc anual cu scopul afirmarii dreptului la viata al tuturor persoanelor începând de la momentul conceptiei. Noi, participantii, ne adresam prin acest MANIFEST tuturor celor care doresc o schimbare morala – si în primul rând tinerilor – pentru ca împreuna sa cerem:

1. Stoparea genocidului avortului, care dureaza de 55 de ani si a înregistrat OFICIAL mai mult de 22.000.000 de victime. Noi însine suntem supravietuitori ai legalizarii avortului în România, în 1957.

2. Oferirea de alternative la avort prin sustinerea femeilor în dificultate, prin încurajarea economica a natalitatii si prin încurajarea adoptiei. Sprijinirea familiilor cu copii cu afectiuni genetice si congenitale.

3. Cercetarea consecintelor celor aproape 55 de ani de avort legal în România, prin investigarea riguroasa a efectelor avortului asupra femeii (cancere, infertilitate, afectiuni psihice) si familiei.

4. Informarea, prin campanii publice, asupra consecintelor nefaste ale avortului si utilizarii contraceptivelor.

5. Recunoasterea fatului ca al doilea pacient si introducerea terapiei fetale pentru înlocuirea eugenismului si a eutanasierii prenatale a copiilor cu afectiuni genetice.

6. Cercetarea adevaratelor cauze ale infertilitatii în România si introducerea alternativelor etice la fertilizarea in vitro. Monitorizarea stricta a clinicilor care efectueaza fertilizari in vitro si încetarea finantarii acestora din fonduri publice.

7. Stavilirea falsei „educatii sexuale”, care instiga la promiscuitate si conduce la cresterea avorturilor si sarcinilor la adolescente. Promovarea unei educatii bazate pe formarea caracterului si încurajarea castitatii. Recunoasterea reala a rolului primordial al parintilor în educatia copiilor lor.

8. Interzicerea promovarii culturii pornografice.

9. Sustinerea de catre toti cetatenii responsabili a politicienilor favorabili unei culturi a vietii.

10. Colaborarea tuturor fortelor pro-vita din România. Criza economica, cea politica si cea demografica sunt doar consecinte ale profundei crize morale. Aceasta este adevaratul pericol la adresa societatii si împotriva acesteia trebuie sa ne îndreptam cu prioritate. Numai printr-un prezent curajos ai moral putem fundamenta un viitor frumos pentru noi si copiii nostri, într-o tara binecuvântata de Dumnezeu!

Comments are closed.