Arhive

In prag de sfârsit de an dorim sa multumim tuturor sponsorilor nostri, fara a caror contributie nu ar fi fost posibila ridicarea Centrului de zi pentru copii ”Sfânta Tatiana”. 
Dintr-o cladire a unei foste centrale termice aflata în paragina, în doar 3 ani de la începerea lucrarilor de construire, am reusit sa ridicam un centru de zi ultra-modern, în care copiii aflati în evidentele noastre desfasoara atât activitati educative cât si recreative, oferindu-li-se astfel sansa ca prin educatie sa poata accede la o viata mai buna. 
În vederea desfasurarii acestor activitati, Asociatia ”Sfântul Acoperamânt al Maicii Domnului Satu Mare” a obtinut anul acesta acreditarea ca furnizor de servicii sociale.
Pentru a putea sustine acesti copii sa-si vada visul împlinit, dar si pentru ajutorarea familiilor defavorizate aflate în evidentele asociatiei, speram în continuare în ajutorul dumneavoatra.
Va reamintim ca Societatile comerciale pot directiona pâna la 20% din impozitul pe profit catre un ONG acreditat pe servicii sociale, pe baza unui contract de sponsorizare, doar diferenta virându-se catre stat.
Detalii suplimentare puteti afla mai jos
http://amd-sm.ro/donatii/
sau la telefon 0740 – 799622.
Va multumim si va dorim un An Nou binecuvântat!

Comments are closed.